Skip to main content
Gyldenstegt gnocchi på tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi på tomatsauce

Gyldenstegt gnocchi på tomatsauce

med frisk basilikum og cremet ricotta

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler. Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges gyldne i stedet for at koges. Vi topper gnocchi med en cremet tomatsauce med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og ricotta, og serverer med sprød rucola.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Æg
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

250 g

Cherrytomater

420 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

50 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

35 g

Tomatpuré

½ g

Chiliflager

20 g

Rucola

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til gnocchi

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1.5 dl

Vand til sauce

¼ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2543 kJ
Kalorier (kcal)608 kcal
Fedt16.6 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat92.3 g
Sukker17.7 g
Protein20 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak rødløg og basilikum fint.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl rucola.

Steg rødløg
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Steg gnocchi
3

Imens, hæld olivenolie i en anden stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i
panden. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt Mamas Favorit, tomatpuré, grøntsagsbouillon, chiliflager, sukker, salt, vand og ricotta til stegepanden med rødløg, og rør rundt.

Tilsæt cherrytomater og peberfrugt, og lad simre under låg i 8 min, eller indtil tomaterne er bløde.

Mos cherrytomater med en palet.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt ost
5

Tilsæt basilikum og finrevet ost, og lad simre videre i 1 min, eller indtil osten er smeltet.

Imens, bland rucola, olivenolie og et nip salt i en skål.

Server
6

Anret tomatsauce i dybe tallerkener.

Top med gnocchi og rucola.