Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

med frisk basilikum og cremet ricotta

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Vi topper gnocchi med en cremet tomatsauce med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og ricotta, og serverer med sprød rucola.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

½ dåse

Tomatpuré

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Peberfrugt

20 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 dl

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)549 kcal
Energi (kJ)2295 kJ
Fedt17 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat77.6 g
Sukker18.5 g
Protein18.5 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Hak basilikum fint. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

Steg rødløg
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

Steg gnocchi
3

Hæld olivenolie* i en anden stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt Mamas Favorit, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], grøntsagsbouillon, sukker* [1 tsk | 2 tsk], vand* [2 dl | 4 dl] og ricotta [1/2 pakke, 2P] til stegepanden med løg, og rør rundt. Tilsæt cherrytomater og peberfrugt, og lad simre under låg i 8 min. Mos cherrytomater med en palet.

Tilsæt ost
5

Tilsæt basilikum og finrevet ost, og lad simre videre i 1 min, eller indtil osten er smeltet. Krydr med salt* [1/4 tsk | ½ tsk] og et nip peber*. Bland olivenolie* [1⁄4 spsk | ½ spsk] og et nip salt* i en skål. Vend rucola i skålen.

Server
6

Anret tomatsauce og gnocchi i dybe tallerkener. Top med rucola.