HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyldenstegt Gnocchi I Tomatsauce
topBanner
Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

med frisk basilikum og cremet ricotta

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Vi topper gnocchi med en cremet tomatsauce med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og ricotta, og serverer med sprød rucola.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:MælkSelleriÆgGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Cherrytomater

½ dåse

Tomatpuré

50 g

Ricotta

(IndeholderMælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

350 g

Gnocchi

(IndeholderGlutenKan indeholdeSennep, Soja)

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

1 stk

Peberfrugt

20 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 dl

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)549 kcal
Energi (kJ)2295 kJ
Fedt17.04 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat77.61 g
Sukker18.5 g
Protein18.47 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg fint. Hak basilikum fint. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

3

Hæld olivenolie* i en anden stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

4

Tilsæt Mamas Favorit, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], grøntsagsbouillon, sukker* [1 tsk | 2 tsk], vand* [2 dl | 4 dl] og ricotta [1/2 pakke, 2P] til stegepanden med løg, og rør rundt. Tilsæt cherrytomater og peberfrugt, og lad simre under låg i 8 min. Mos cherrytomater med en palet.

5

Tilsæt basilikum og finrevet ost, og lad simre videre i 1 min, eller indtil osten er smeltet. Krydr med salt* [1/4 tsk | ½ tsk] og et nip peber*. Bland olivenolie* [1⁄4 spsk | ½ spsk] og et nip salt* i en skål. Vend rucola i skålen.

6

Anret tomatsauce og gnocchi i dybe tallerkener. Top med rucola.