Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

med frisk basilikum og cremet ricotta

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler. Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges. Vi topper gnocchi med en cremet tomatsauce med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og ricotta, og serverer med sprød rucola.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

½ dåse

Tomatpuré

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Peberfrugt

20 g

Rucola

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2320 kJ
Kalorier (kcal)555 kcal
Fedt16.7 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat78.9 g
Sukker18.4 g
Protein18.3 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak rødløg [½ stk, 2P] og basilikum fint. 

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl rucola [1/2 pose, 2P]. 

Steg rødløg
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Steg gnocchi
3

Imens, hæld olivenolie i en anden stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt Mamas Favorit, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1,5 dl | 3 dl] og ricotta [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og rør rundt. 

Tilsæt cherrytomater og peberfrugt, og lad simre under låg i 8 min, eller indtil tomaterne er bløde.

Mos cherrytomater med en palet.

Tilsæt ost
5

Tilsæt basilikum og finrevet ost, og lad simre videre i 1 min, eller indtil osten er smeltet. 

Imens, bland rucola, olivenolie [1/4 spsk | ½ spsk] og et nip salt i en skål.

Server
6

Anret tomatsauce i dybe tallerkener.

Top med gnocchi og rucola.