topBanner
Gul karry

Gul karry

med rejer, jasminris & chili

Spis og nyyyyd denne spændende ret med inspiration fra Sydøstasien. Allerede den første bid sladrer om, hvor frisk, velsmagende og syndig god denne karry er. Grøntsager sauteret med vidunderlige krydderier, der koges sammen med rejer og kokosmælk til en lækker gryderet. Server med jasminris og top med frisk koriander, lime og chili. Voila, og middagen er klar på ingen tid.

Tags:HurtigStærk
Allergener:krebsdyrsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

150 g

Jasminris

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Citrongræs

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Chili

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

4 g

Curry-on

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2741 kJ
Kalorier (kcal)655 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat80 g
Sukker13 g
Protein24 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* i kog i en gryde.Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min.Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak koriander groft. Snit chili fint.Skær lime i både.Skær peberfrugt i 1 cm tern.Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.Hak tomat groft.Pres eller hak hvidløg fint.Bank citrongræs med en træske. Skær over på langs.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når risene har 10 min tilbage.Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min.Tilsæt Ga-Laksa, Curry-on, hvidløg, tomat og citrongræs i 1 min.

4

Tilsæt kokosmælk, vand*, salt* og rejer. Lad simre i 4-5 min.

5

Fjern citrongræs fra panden.Smag karry til med salt* og peber*.

6

Anret ris og karry i dybe tallerkener.Top med koriander og chili.Server med limebåde.