topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gul karry

Gul karry

med rejer, jasminris & chili

Spis og nyyyyd denne spændende ret med inspiration fra Sydøstasien. Allerede den første bid sladrer om, hvor frisk, velsmagende og syndig god denne karry er. Grøntsager sauteret med vidunderlige krydderier, der koges sammen med rejer og kokosmælk til en lækker gryderet. Server med jasminris og top med frisk koriander, lime og chili. Voila, og middagen er klar på ingen tid.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 ml

Kokosmælk

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

150 g

Jasminris

1 stk

Citrongræs

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

4 g

Curry-on

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)354 kcal
Energi (kJ)1481 kJ
Fedt1.45 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat64.44 g
Sukker1 g
Protein19.82 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Hak koriander groft. Snit chili fint. Skær lime i både. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Bank citrongræs med en træske. Skær over på langs.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når risene har 10 min tilbage. Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min. Tilsæt Ga-Laksa, Curry-on, hvidløg, tomat og citrongræs i 1 min.

Lav karry
4

Tilsæt kokosmælk, vand*, salt* og rejer. Lad simre i 4-5 min.

Smag karry til
5

Fjern citrongræs fra panden. Smag karry til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med koriander og chili. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image