Skip to main content
Gratineret portobello

Gratineret portobello

med ovnstegte kartofler og frisk salat

4.0
(144)

I aften overrasker vi med en utraditionel opskrift, som helt sikkert vil blive værdsat af alle, der tør smage! De overdådige portobellosvampe bages hele i ovnen med lækker fyld af hvidløg, spinat, ricotta og sprød panko. Svampene får selskab i ovnen af ​​kartofler og løg, der bliver bagt til perfektion. Vi serverer svampe, kartofler og løg sammen med en salat med peberfrugt og spinat, samt pestodressing.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mad i fad
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Peberfrugt

300 g

Portobello

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

15 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

7.5 ml

Balsamico

50 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)600 kcal
Energi (kJ)2509 kJ
Fedt30 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat64.5 g
Sukker13.7 g
Kostfibre8.6 g
Protein20.4 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) og løg i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak halvdelen fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i 1 cm strimler.

Fyld svampe
2

Krydr svampe indvendigt med et nip salt* og peber*. Bland hakket spinat, hvidløg, ricotta, halvdelen af finrevet ost og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en lille skål. Fjern stokken fra svampe, og fyld med ricottablanding. Top med panko [1/2 pose, 2P] og resterende finrevet ost.

Gratiner svampe
3

Fordel kartofler og løg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Middelhavsdrøm, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svampe på bagepladen, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil kartoflerne er gyldne og svampene er gennembagte. 

Lav vinaigrette
4

Pisk olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og balsamico [1/2 pakke, 2P] sammen i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland salat
5

Vend peberfrugt og resterende spinat i skålen med vinaigrette, når svampene har 1-2 min tilbage.

Server
6

Anret svampe, kartofler og salat på tallerkener. Dryp med pestodressing.