HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGratineret Portobello
topBanner
Gratineret portobello

Gratineret portobello

med ovnstegte kartofler og frisk salat

I aften overrasker vi med en utraditionel opskrift, som helt sikkert vil blive værdsat af alle, der tør smage! De overdådige portobellosvampe bages hele i ovnen med lækker fyld af hvidløg, spinat, ricotta og sprød panko. Svampene får selskab i ovnen af ​​kartofler og løg, der bliver bagt til perfektion. Vi serverer svampe, kartofler og løg sammen med en salat med peberfrugt og spinat, samt pestodressing.

Tags:VegetariskMad i fadUnder 650 kcal
Allergener:mælkægglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

60 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød peberfrugt

300 g

Portobello

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

15 g

Panko

(Indeholdergluten)

4 g

Middelhavsdrøm

7.5 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

50 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2509.03 kJ
Kalorier (kcal)599.6725 kcal
Fedt30.0435 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat64.4691 g
Sukker13.7 g
Protein20.3798 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) og løg i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak halvdelen fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i 1 cm strimler.

2

Krydr svampe indvendigt med et nip salt* og peber*. Bland hakket spinat, hvidløg, ricotta, halvdelen af finrevet ost og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en lille skål. Fjern stokken fra svampe, og fyld med ricottablanding. Top med panko [1/2 pose, 2P] og resterende finrevet ost.

3

Fordel kartofler og løg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Middelhavsdrøm, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svampe på bagepladen, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil kartoflerne er gyldne og svampene er gennembagte. 

4

Pisk olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og balsamico [1/2 pakke, 2P] sammen i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Vend peberfrugt og resterende spinat i skålen med vinaigrette, når svampene har 1-2 min tilbage.

6

Anret svampe, kartofler og salat på tallerkener. Dryp med pestodressing.