Græskargratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græskargratin

Græskargratin

med brune champignon & sorte bønner

Udforsk en kulinarisk nationalpark fuld af vegetariske afrodisiakaer, hvor landskabet på din tallerken deles mellem gratin og frodig salat. Græskar og sorte bønner er krydret med skarp salvie og en knivspids revet ost. Den der kommer først til mølle, får først malet, så tag en stor portion med det samme!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

100 g

Brune champignon

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

½ pose

Salvie

1 pakke

Sorte bønner

75 g

Crème fraiche

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

75 g

Blandet salat

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¾ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)61 kcal
Energi (kJ)254 kJ
Fedt0.59 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat11.61 g
Sukker0.4 g
Protein1.94 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær græskar [½ stk, 2 pers.] over på langs [½ stk, 2 pers.]. Fjern skræl og kerner. Skær i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

Forbered grøntsager
2

Hak løg groft. Skær svampe i tynde skiver. Hak hvidløg fint. Hak salvie fint. Dræn bønner i et dørslag.

Lad simre
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middel varme. Steg svampe i 5-7 min. Tilsæt løg. Steg i 3-5 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 salvie. Steg i 1 min. Tilsæt vand*, grøntsagsbouillon, creme fraiche [½ pakke, 2 pers.] og bønner. Lad simre i 4-5 min.

Bland gratinering
4

Bland panko, revet ost, resterende salvie og en smule olivenolie* i en lille skål. Tag græskar ud af ovnen. Slå ovnens grillfunktion til.

Gratiner grøntsager
5

Tilsæt græskar til panden med grøntsager. Krydr med salt* og peber*. Overfør til et ildfast fad. Drys med gratinering. Grill i ovnen i 3-5 min, eller indtil gylden og sprød. Bland salat, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend sammen.

Server
6

Anret græskargratin og salat på tallerkener.