HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræskargratin
topBanner
Græskargratin

Græskargratin

med brune champignon & sorte bønner

Udforsk en kulinarisk nationalpark fuld af vegetariske afrodisiakaer, hvor landskabet på din tallerken deles mellem gratin og frodig salat. Græskar og sorte bønner er krydret med skarp salvie og en knivspids revet ost. Den der kommer først til mølle, får først malet, så tag en stor portion med det samme!

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleriæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Butternutsquash

30 g

Brune champignon

¾ dl

Løg

Hvidløgsfed

Salvie

Sorte bønner

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Blandet salat

Panko

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)254.3035 kJ
Kalorier (kcal)60.78 kcal
Fedt0.591 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat11.61 g
Sukker0.4 g
Protein1.94 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær græskar [½ stk, 2 pers.] over på langs [½ stk, 2 pers.]. Fjern skræl og kerner. Skær i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

2

Hak løg groft. Skær svampe i tynde skiver. Hak hvidløg fint. Hak salvie fint. Dræn bønner i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middel varme. Steg svampe i 5-7 min. Tilsæt løg. Steg i 3-5 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 salvie. Steg i 1 min. Tilsæt vand*, grøntsagsbouillon, creme fraiche [½ pakke, 2 pers.] og bønner. Lad simre i 4-5 min.

4

Bland panko, revet ost, resterende salvie og en smule olivenolie* i en lille skål. Tag græskar ud af ovnen. Slå ovnens grillfunktion til.

5

Tilsæt græskar til panden med grøntsager. Krydr med salt* og peber*. Overfør til et ildfast fad. Drys med gratinering. Grill i ovnen i 3-5 min, eller indtil gylden og sprød. Bland salat, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend sammen.

6

Anret græskargratin og salat på tallerkener.