Skip to main content
Græsk hakkebøf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk hakkebøf

Græsk hakkebøf

med lun bulgurtabouleh og smuldret salatost

Med denne græskinspirerede opskrift kan du være sikker på at sprede glæde rundt om bordet - disse saftige hakkebøffer rørt med rødløg og salatost har nemlig en fantastisk smag, og vores farverige tabouleh er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise. Fuld score med andre ord!

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Citron

1 stk

Tomat

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

225 g

Hakket oksekød

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 stk

Æg til bøffer

¼ tsk

Salt til bøffer

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til bulgur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3409 kJ
Kalorier (kcal)815 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt20.6 g
Kulhydrat51.6 g
Sukker7.3 g
Protein42.7 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Bland fars
2

Hak rødløg fint.

Bland hakket oksekød, halvdelen af rødløg, rasp, Middelhavsdrøm, æg og halvdelen af græsk ost med salt og et nip peber i en skål. 

Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side. 

VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland persilledressing
4

Skær citron i både.

Hak persille fint.

Bland yoghurt, et nip persille, salt, et skvæt citronsaft og et nip peber i en lille skål.

Bland taboulehsalat
5

Hak agurk og tomat fint.

Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat og resterende rødløg i en skål.

Vend resterende persille, et skvæt citronsaft og olivenolie i skålen, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener.

Top med resterende græsk ost.

Dryp med persilledressing.

Server med resterende limebåde.