Græsk hakkebøf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk hakkebøf

Græsk hakkebøf

med lun bulgurtabouleh og smuldret salatost

Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og vores farverige tabouleh er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise.

Tags:
Børnevenlig
Max 50g kulhydrater
Hurtig
Allergener:
Mælk
Selleri
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

225 g

Hakket oksekød

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rødløg

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Citron

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3331 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt20.5 g
Kulhydrat46.7 g
Sukker7.6 g
Protein42.7 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4 1/2 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og kog under låg i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Bland fars
2

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint.

Smuldr salatost.

Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk | 2 spsk], Middelhavsdrøm, rasp, æg [1 stk | 2 stk], salt [1/4 stk | 1/2 stk], et nip peber og halvdelen af salatost i en skål. 

Steg hakkebøffer
3

Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland persilledressing
4

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Hak persille fint.

Bland yoghurt, et nip persille, et skvæt citronsaft, salt og peber i en lille skål.

Bland taboulehsalat
5

Hak agurk og tomat fint.

Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat, resterende rødløg og persille, et skvæt citronsaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk ] og et nip salt og peber i en stor skål.

Server
6

Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener.

Drys med resterende salatost.

Dryp med persilledressing.

Server med resterende limebåde.