Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og vores farverige tabouleh er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
225 g
Hakket oksekød
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ stk
Rødløg
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Citron
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring vand [2,5 dl | 4 1/2 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og kog under låg i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint.
Smuldr salatost.
Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk | 2 spsk], Middelhavsdrøm, rasp, æg [1 stk | 2 stk], salt [1/4 stk | 1/2 stk], et nip peber og halvdelen af salatost i en skål.
Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær citron [½ stk, 2P] i både.
Hak persille fint.
Bland yoghurt, et nip persille, et skvæt citronsaft, salt og peber i en lille skål.
Hak agurk og tomat fint.
Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat, resterende rødløg og persille, et skvæt citronsaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk ] og et nip salt og peber i en stor skål.
Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener.
Drys med resterende salatost.
Dryp med persilledressing.
Server med resterende limebåde.