Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Græsk hakkebøf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk hakkebøf

Græsk hakkebøf

med lun bulgurtabouleh og smuldret salatost

Hvornår fik du sidst familien til at smile omkring spisebordet? Med denne opskrift kan du være sikker på at sprede glæde - disse saftige koftaer lavet med salatost har en lækker smag, og vores farverige tabouleh er fyldt med både smag og farve fra grøntsager og urter. En ret, der er hurtig at lave og er lige så tiltalende at se på, som den er god at spise. Fuld score med andre ord!

Tags:
Mælkefri
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

250 g

Hakket oksekød

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Rødløg

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron, økologisk

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)762 kcal
Energi (kJ)3187 kJ
Fedt39.39 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat51.09 g
Sukker9.8 g
Protein47.08 g
Salt5.2 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Bland fars
2

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Bland hakket oksekød, rødløg [1 spsk | 2 spsk], panko, Middelhavsdrøm, æg* [1 stk | 2 stk] og halvdelen af salatost med salt* [1/4 stk | 1/2 stk] og et nip peber* i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland persilledressing
4

Skær citron i både. Hak persille fint. Bland yoghurt, et nip persille og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bland taboulehsalat
5

Hak agurk og tomat fint. Bland færdigkogt bulgur, agurk, tomat og resterende rødløg i en skål. Vend resterende persille, et skvæt citronsaft og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk ] i skålen, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret taboulehsalat og hakkebøffer på tallerkener. Top med resterende salatost. Dryp med persilledressing. Server med resterende limebåde.