topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gourmet bacon-hotdogs

Gourmet bacon-hotdogs

med ovnbagte kartofler og trøffelmayonnaise

I aften laver vi hotdogs med et spændende twist. Vi bygger vores hotdogs med sprøde brød, baconsvøbt pølse, ketchup, sennep, ristede løg og syltede løg. Skønt tilbehør er rustikke kartoffelbåde og trøffelmayonnaise.

Tags:
Nem
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep
Hvede
Havre
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

320 g

Kålpølse

125 g

Bacon, skiver

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 ml

Trøffelolie

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

30 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Kørvel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 2)

4 spsk

Ketchup (step 6)

1 spsk

Vand* (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6033 kJ
Kalorier (kcal)1442 kcal
Fedt81.5 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat129.3 g
Sukker23 g
Protein49.3 g
Salt7.8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Sylt løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered hot dogs
3

Svøb pølser i bacon.

Bag pølser
4

Fordel pølser på samme bageplade, når kartoflerne har 15 tilbage, og bag i ovnen i 15 min, eller indtil gennembagte og sprøde.

Bland trøffelmayonnaise
5

Skær et snit i pølsebrød, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.

Imens, bland mayonnaise og trøffelolie [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. 

Pluk kørvel.

Server
6

Fyld pølsebrød med pølse, ketchup [4 spsk I 8 spsk], sennep, ristede løg og rødløg.

Top med kørvel.

Server med kartofler og trøffelmayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image