I aften laver vi hotdogs med et spændende twist. Vi bygger vores hotdogs med sprøde brød, baconsvøbt pølse, ketchup, sennep, ristede løg og syltede løg. Skønt tilbehør er rustikke kartoffelbåde og trøffelmayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Rødløg
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
320 g
Kålpølse
125 g
Bacon, skiver
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 ml
Trøffelolie
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
1 stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten)
30 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 pose
Kørvel
½ tsk
Sukker (trin 2)
4 spsk
Ketchup (step 6)
1 spsk
Vand* (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Svøb pølser i bacon.
Fordel pølser på samme bageplade, når kartoflerne har 15 tilbage, og bag i ovnen i 15 min, eller indtil gennembagte og sprøde.
Skær et snit i pølsebrød, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.
Imens, bland mayonnaise og trøffelolie [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Pluk kørvel.
Fyld pølsebrød med pølse, ketchup [4 spsk I 8 spsk], sennep, ristede løg og rødløg.
Top med kørvel.
Server med kartofler og trøffelmayonnaise.