Fritter med trøffelolie og ost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fritter med trøffelolie og ost

Fritter med trøffelolie og ost

2 portioner | med mayo dip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familien med disse velsmagende hjemmelavede fritter, som vi blander med persillesmør, og derefter topper med trøffelolie og revet ost. Fritterne serveres med mayo.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Kruspersille

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 ml

Trøffelolie

80 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2475 kJ
Kalorier (kcal)592 kcal
Fedt38.4 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat46.2 g
Sukker4 g
Protein18.4 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag fritter og hvidløg
1

Forvarm ovnen til  240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Skræl hvidløgsfed.

Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Placer hvidløgsfed i et hjørne, og dryp med olivenolie. Bag kartofler i 25-35 min, indtil bløde, og hvidløg i 10 min, indtil bløde. 

Lav persillesmør
2

Imens, hak persille fint. 

Bland smør [1 spsk], persille, bagt hvidløg og salt [1/4 tsk] i en lille skål. 

Tilsæt persillesmør
3

Vend fritter med persillesmør.

Server
4

Anret fritter på tallerkener, og top med trøffelolie og ost.

Server med mayonnaise.