En fyldig grydret er den ultimative hyggemad. Vores velduftende variant indeholder pulled beef, løg, gulerod, rødvinssauce, kyllingebouillon, Worcestershire sauce og timian. Perfekte tilbehør er cremet kartoffelmos med hvidløg, og kogte grønne bønner med limesaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
2 stk
Hvidløgsfed
300 g
Pulled beef
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Timian
½ stk
Citron
75 g
Grønne bønner
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.
Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Imens, hak løg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg løg og gulerod i 3-4 min, indtil let bløde.
Tilsæt kød (inklusive lage fra pakken), rødvinssauce, kyllingebouillon, Worcestershire sauce og timianstilk, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Fjern derefter timianstilk og tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk].
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis gryderetten virker tør.
Imens, bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær ender af grønne bønner, og kog i 5-6 min, indtil bløde, og hæld vand fra.
Halver citron [½ stk, 2P].
Anret gryderet, kartoffelmos og grønne bønner i dybe tallerkener.
Pres limesaft [1 spsk I 2 spsk] over bønnerne.