
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familien med disse velsmagende hjemmelavede fritter, som vi blander med persillesmør, og derefter topper med trøffelolie og revet ost. Fritterne serveres med mayo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
4 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Kruspersille
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
8 ml
Trøffelolie
80 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
1 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Skræl hvidløgsfed.
Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Placer hvidløgsfed i et hjørne, og dryp med olivenolie.
Bag kartofler i 25-35 min, indtil bløde, og hvidløg i 10 min, indtil bløde.

Imens, hak persille fint.
Bland smør [1 spsk], persille, bagt hvidløg og salt [1/4 tsk] i en lille skål.

Vend fritter med persillesmør.

Anret fritter på tallerkener, og top med trøffelolie og ost.
Server med mayo.