Skip to main content
Fritter med trøffelolie og ost

Fritter med trøffelolie og ost

2 portioner | med mayo dip

4.3
(14)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familien med disse velsmagende hjemmelavede fritter, som vi blander med persillesmør, og derefter topper med trøffelolie og revet ost. Fritterne serveres med mayo.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Kruspersille

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

8 ml

Trøffelolie

80 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

Næringsindhold

Energi (kJ)2579 kJ
Kalorier (kcal)617 kcal
Fedt40.1 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat48.1 g
Sukker3.8 g
Kostfibre3.5 g
Protein18.7 g
Kolesterol33.2 mg
Salt2 g
Potassium1190 mg
Calcium462 mg
Iron0.1 mg

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag fritter og hvidløg
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Skræl hvidløgsfed.

Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Placer hvidløgsfed i et hjørne, og dryp med olivenolie.
 
Bag kartofler i 25-35 min, indtil bløde, og hvidløg i 10 min, indtil bløde.

Lav persillesmør
2

Imens, hak persille fint. 

Bland smør [1 spsk], persille, bagt hvidløg og salt [1/4 tsk] i en lille skål.

 

Tilsæt persillesmør
3

Vend fritter med persillesmør.

Server
4

Anret fritter på tallerkener, og top med trøffelolie og ost.

Server med mayo.