Gruyere risotto and butter braised leeks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gruyere risotto and butter braised leeks

with a pine nut and parsley gremolata

Allergener:
Sulfitter
Soja
Selleri
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Løg

24 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Risottoris

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Porre

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 pose

Bredbladet persille

50 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til risotto

6 dl

Vand til risotto

¼ tsk

Salt til risotto

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Smør til porre

1 spsk

Vand til grønne bønner

2 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4255 kJ
Kalorier (kcal)1017 kcal
Fedt66.1 g
Mættet fedt30.6 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker15.2 g
Protein22 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image