Skip to main content
Fransk inspireret bearniaseburger

Fransk inspireret bearniaseburger

med karamelliserede rødløg og sprød pæresalat

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, her byder vi på en spændende opskrift på fransk inspirerede burgers. Vi bygger vores innovative burgers med sprødstegte oksekødsbøffer, cremet bearnaisesauce, karamelliserede rødløg og frisk spinat. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede fritter og en sprød pæresalat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

30 g

Spinat

80 g

Bearnaisesauce

(Indeholder: Mælk)

225 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

2 stk

Løg

2 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

1 stk

Æg til bøffer

¼ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4504 kJ
Kalorier (kcal)1077 kcal
Fedt50.7 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat115.8 g
Sukker29.3 g
Kostfibre11.3 g
Protein40.6 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.2 g
Potassium1714.5 mg
Calcium37.8 mg
Iron3 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser rødløg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en lille skål.

Steg bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte, og overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
4

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Lav pæresalat
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt bearnaisesauce, vand og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Bland spinat, pære, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Server
6

Fyld boller med bøffer, bearnaisesauce og rødløg.

Server med fritter og pæresalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image