
Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, her byder vi på en spændende opskrift på fransk inspirerede burgers. Vi bygger vores innovative burgers med sprødstegte oksekødsbøffer, cremet bearnaisesauce, karamelliserede rødløg og frisk spinat. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede fritter og en sprød pæresalat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
30 g
Spinat
80 g
Bearnaisesauce
(Indeholder: Mælk)
225 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
2 stk
Løg
2 stk
Pære
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
1 stk
Æg til bøffer
¼ tsk
Salt til bøffer
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en lille skål.

Bland hakket oksekød, æg og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte, og overfør til en tallerken.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.

Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt bearnaisesauce, vand og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Bland spinat, pære, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Fyld boller med bøffer, bearnaisesauce og rødløg.
Server med fritter og pæresalat.