Skip to main content
Fransk inspireret burger

Fransk inspireret burger

med karamelliserede rødløg og estragonmayo

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, her byder vi på en spændende opskrift på fransk inspirerede burgers. Vi bygger vores innovative burgers med sprødstegte oksekødsbøffer, cremet estragonmayo, karamelliserede rødløg og frisk spinat. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede fritter og en sprød pæresalat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

30 g

spinat

500 g

Kartofler

2 stk

Løg

2 stk

Pære

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Estragon

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

4 spsk

Vand til karamelliserede løg

3 tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

1 stk

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)4723 kJ
Kalorier (kcal)1129 kcal
Fedt50.2 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat127.4 g
Sukker37.8 g
Protein40.6 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser rødløg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en lille skål.

Steg bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte, og overfør til en tallerken.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
4

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Hak estragon groft.

Halver citrusfrugt. 

Lav pæresalat
5

Bland spinat, pære, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Bland mayonnaise, estragon, sennep, sukker, et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål. 

Server
6

Fyld boller med bøffer, estragonmayo og rødløg.

Server med fritter og pæresalat.