HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFarseret Peberfrugt
topBanner
Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt

med cremet perlecouscous og revet mozzerella

Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol, og sæt dig foran ovnen, og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.

Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Rød peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket svine-/kalvekød

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 1)

½ dl

Vand* (trin 3)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)897.71 kcal
Energi (kJ)3756.0188 kJ
Fedt38.969 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat85.2976 g
Sukker25.1 g
Protein46.9345 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve, og fjern kernehuse. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-15 min.

2

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand*. Sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine- og kalvekød, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg, et nip chiliflager og vand* [1/2 dl | 1 dl ], og lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Tag bagepladen med peberfrugter ud af ovnen. Fyld med hakket kød. Drys med revet mozzarella. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

5

Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2P] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med peberfrugter. Drys med resterende persille. TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.