
Farseret peberfrugt
med cremet perlecouscous og revet mozzerella
Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol, og sæt dig foran ovnen, og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 dåse
Tomatpuré
2 stk
Peberfrugt
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
250 g
Hakket svine-/kalvekød
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 g
Chiliflager
Ikke inkluderet i din måltidskasse
4 dl
Vand (trin 1)
½ dl
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve, og fjern kernehuse. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-15 min.

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand*. Sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine- og kalvekød, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg, et nip chiliflager og vand* [1/2 dl | 1 dl ], og lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tag bagepladen med peberfrugter ud af ovnen. Fyld med hakket kød. Drys med revet mozzarella. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2P] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med peberfrugter. Drys med resterende persille. TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.