topBanner
Fajita-kyllingebowl

Fajita-kyllingebowl

med hvidløgsris & limedressing

En skøn Tex-Mex klassiker, der går rent ind hos alle i familien. Prøv vores version med hvidløgsris og majs, hvis sødme komplementerer den kryddermarinerede kylling vidunderligt. Stiger varmen i munden for meget, kommer retten med en forfriskende limedressing til at slukke ildebranden med. Server den rygende varme bowl med limebåde.

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gul peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 dåse

Majs

2 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

280 g

Kyllingebrystfilet

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Hello Mexico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

300 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2448 kJ
Kalorier (kcal)585 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat61 g
Sukker14 g
Protein44 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær peberfrugter i strimler.

Skær rødløg i både.

Skyl majs under koldt vand* i en si.

2

Fordel peberfrugt, rødløg og majs på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min.

3

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme.

Skær kylling i strimler. Vend med Hello Mexico og en smule olivenolie* i en skål.

Steg i 5-6 min.

5

Skær lime i både. Hak koriander groft.

Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt limesaft i en skål.

Krydr med salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsris, kylling og ovnbagte grøntsager i dybe tallerkener.

Top med limedressing og koriander.

Server med resterende limebåde.