topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fajita-kyllingebowl

Fajita-kyllingebowl

med hvidløgsris & limedressing

En skøn Tex-Mex klassiker, der går rent ind hos alle i familien. Prøv vores version med hvidløgsris og majs, hvis sødme komplementerer den kryddermarinerede kylling vidunderligt. Stiger varmen i munden for meget, kommer retten med en forfriskende limedressing til at slukke ildebranden med. Server den rygende varme bowl med limebåde.

Tags:
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

1 dåse

Majs

100 g

Basmatiris

1 stk

Peberfrugt

280 g

Kyllingebryst

5 g

Tex-Mex

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)302 kcal
Energi (kJ)1262 kJ
Fedt11.73 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat10.88 g
Sukker3.9 g
Protein36.08 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i strimler. Skær rødløg i både. Skyl majs under koldt vand* i en si.

Bag grøntsager
2

Fordel peberfrugt, rødløg og majs på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Kog hvidløgsris
3

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i strimler. Vend med Hello Mexico og en smule olivenolie* i en skål. Steg i 5-6 min.

Bland limedressing
5

Skær lime i både. Hak koriander groft. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris, kylling og ovnbagte grøntsager i dybe tallerkener. Top med limedressing og koriander. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image