HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFajita Kyllingebowl
topBanner
Fajita-kyllingebowl

Fajita-kyllingebowl

med hvidløgsris & limedressing

En skøn Tex-Mex klassiker, der går rent ind hos alle i familien. Prøv vores version med hvidløgsris og majs, hvis sødme komplementerer den kryddermarinerede kylling vidunderligt. Stiger varmen i munden for meget, kommer retten med en forfriskende limedressing til at slukke ildebranden med. Server den rygende varme bowl med limebåde.

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Rød peberfrugt

280 g

Koriander

5 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ stk

Majs

1.33 spsk

Basmatiris

3 dl

Gul peberfrugt

Kyllingebrystfilet

Hello Mexico

Rødløg

Hvidløgsfed

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1262.4619 kJ
Kalorier (kcal)301.7357 kcal
Fedt11.7348 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat10.8787 g
Sukker3.9 g
Protein36.0757 g
Salt1.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i strimler. Skær rødløg i både. Skyl majs under koldt vand* i en si.

2

Fordel peberfrugt, rødløg og majs på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i strimler. Vend med Hello Mexico og en smule olivenolie* i en skål. Steg i 5-6 min.

5

Skær lime i både. Hak koriander groft. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsris, kylling og ovnbagte grøntsager i dybe tallerkener. Top med limedressing og koriander. Server med resterende limebåde.