Dildpaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dildpaneret sej

Dildpaneret sej

med hjemmelavede fritter og grøn æblesalat

Briterne har fat i noget, når de kombinerer paneret fisk med sprøde fritter. Vi holder det simpelt, når vi tilbereder denne klassiske ret og fokuserer på madlavningsteknikker og smagsforstærkere. Her får du det bedste ud af både fisk og kartofler og kombinerer med grønt tilbehør og mayo. Lad os presentere aftenens menu som bjuder på dildpaneret sej, hjemmelavede fritter, og en fantastisk æblesalat!

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

½ stk

Citron, økologisk

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 pakke

Græskarkerner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)729 kcal
Energi (kJ)3049 kJ
Fedt39.55 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat61.66 g
Sukker11 g
Protein31.39 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered panering
2

Hak dild fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Pres eller hak hvidløg fint. Bland dild, panko [1/2 pose, 2P], citronskal, hvidløg og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og placer på en bageplade med bagepapir. Top med panering, og tryk let, så den sidder fast. OBS: Noget af paneringen vil falde af, men det gør ikke noget - den skal bruges senere.

Bag fisk
4

Bag fisk i ovnen i 6-10 min, eller indtil paneringen er gylden og fisken er gennemstegt, når fritterne har 10 min tilbage. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland kålsalat
5

Skær æble i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Bland spidskål, en smule olivenolie*, et skvæt citronsaft og et nip salt*, og masser i 30 sek, eller indtil blød. Tilsæt æble, persille og græskarkerner, og rør rundt. TIP: Tilsæt sennep, hvis du kan lide det.

Server
6

Anret fisk, fritter og kålsalat på tallerkener. Drys med overskydende panering fra bagepladen. Server med mayonnaise.