Vi håber, I er sultne, for på under en halv time kan I nyde en stor tallerken fyldt med masser af godt. Vi tilbereder en skøn sauce med mornaysauce, basilikum, spinat, cherrytomater, peberfrugt og masser af dejlige krydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni i den fantastiske sauce i stegepanden, og så topper vi med rucola, høvlet ost og græskarkerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Basilikum
40 g
Rucola
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Sellerie)
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
125 g
Cherrytomater
200 g
Mornaysauce
(Indeholder: Milk)
8 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Egg)
1 pakke
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Schalenfrüchte, Erdnüsse, Sesamsamen)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Milk, Egg)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skyl rucola og spinat under koldt vand i et dørslag.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Hak basilikum groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt og cherrytomater i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt mornaysauce, basilikum, spinat, pastavand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Tilsæt pasta lige inden servering, og vend sammen,
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med rucola, finrevet ost og græskarkerner.