Skip to main content
Cremet vegetarpasta

Cremet vegetarpasta

med stegte grøntsager og høvlet ost

Vi håber, I er sultne, for på under en halv time kan I nyde en stor tallerken fyldt med masser af godt. Vi tilbereder en skøn sauce med mornaysauce, basilikum, spinat, cherrytomater, peberfrugt og masser af dejlige krydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni i den fantastiske sauce i stegepanden, og så topper vi med rucola, høvlet ost og græskarkerner.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Milk
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Basilikum

40 g

Rucola

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Sellerie)

1 pakke

Pasta

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)

125 g

Cherrytomater

200 g

Mornaysauce

(Indeholder: Milk)

8 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Egg)

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Schalenfrüchte, Erdnüsse, Sesamsamen)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Milk, Egg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)634 kcal
Energi (kJ)2655 kJ
Fedt23.6 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat79.1 g
Sukker11.6 g
Kostfibre6.6 g
Protein22.6 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered råvarer
2

Imens, skyl rucola og spinat under koldt vand i et dørslag.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Hak basilikum groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og cherrytomater i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt mornaysauce, basilikum, spinat, pastavand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta lige inden servering, og vend sammen,

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med rucola, finrevet ost og græskarkerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image