Cremet svine- og kalvekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svine- og kalvekødsgryde

Cremet svine- og kalvekødsgryde

med spinatrørt jasminris og stegt champignon

Er der noget bedre en kold efterårsaften end en varm, krydret gryderet? Forkæl familien med aftenens fantastiske ret, en skøn gryderet med hakket svine/kalvekød, svampe og porre. Gryderetten får spændende smag af timian og vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter, og crème fraiche bidrager med den perfekte cremethed. Vi serverer vores lækre gryderet med kogt ris med hakket spinat.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

½ stk

Porre

200 g

Champignon

1 stk

Gulerod

1 g

Tørret timian

250 g

Hakket svine-/kalvekød

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)760 kcal
Energi (kJ)3180 kJ
Fedt36.4 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat69.31 g
Sukker7.8 g
Protein36.82 g
Salt4 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær porre [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær svampe i tynde skiver. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. 

Steg kød og grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, porre og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min. Tilsæt hakket svine-/kalvekød og gulerod, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland spinatris
4

Hak spinat groft. Vend spinat (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt ris.

Krydr gryderet
5

Tilsæt crème fraiche, vand* [½ dl | 1 dl], Hvide Løjer & Urter, kyllingebouillon, timian og et nip peber* til stegepanden, og lad simre i 2-3 min.

Server
6

Anret spinatris og gryderet i dybe tallerkener. Top med resterende spinat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image