Forestil dig, at du sidder i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Cremede svampe- og spinatfyldte cannelloni. Det bliver ikke meget bedre, vel? Denne skønne pastaret er nemlig fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
150 g
Friske Lasagneplader
4 g
Middelhavsdrøm
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
100 g
Ricotta
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Bredbladet persille
390 g
Tomatpassata
1 spsk
Smør til stegning
½ tsk
Salt til svampe
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak svampe og hvidløg fint.
Hak persille groft.
Skyl spinat.
Opvarm smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt spinat, og steg videre indtil spinaten falder sammen.
Overfør til en stor skål, tilsæt ricotta, og bland sammen.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Svits hvidløg og Middelhavsdrøm i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpassata, vand, grøntsagsbouillon, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Halver lasangeplader på bredden.
Placer lasagneplader på et skærebræt, og fordel fyld på ovenpå.
Rul hver sammen til en størrelse, der passer i et ildfast fad.
Fordel et tyndt lag tomatsauce i bunden af det ildfaste fad, og top med cannelloni. Fordel resterende tomatsauce over alle canneloni.
Drys med cheddar/gouda, og bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er gylden.
Anret cannelloni på tallerkener, og drys med persille.
TIP: Lad cannelloni køle lidt af inden servering, så er de lettere at håndtere.