Skip to main content
Cremet svampe- og spinatfyldte cannelloni
Cremet svampe- og spinatfyldte cannelloni

Cremet svampe- og spinatfyldte cannelloni

med urtetomatsauce og revet ost

Forestil dig, at du sidder i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Cremede svampe- og spinatfyldte cannelloni. Det bliver ikke meget bedre, vel? Denne skønne pastaret er nemlig fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

150 g

Friske Lasagneplader

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg)

4 g

Middelhavsdrøm

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Bredbladet persille

390 g

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

½ tsk

Salt til svampe

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2407 kJ
Kalorier (kcal)575 kcal
Fedt28.1 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat57.2 g
Sukker9.9 g
Kostfibre4.5 g
Protein22.5 g
Salt4.5 g
Potassium497.8 mg
Calcium68.3 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak svampe og hvidløg fint.

Hak persille groft.

Skyl spinat.

Lav fyld
2

Opvarm smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt spinat, og steg videre indtil spinaten falder sammen. 

Overfør til en stor skål, tilsæt ricotta, og bland sammen.

Lav tomatsauce
3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg og Middelhavsdrøm i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpassata, vand, grøntsagsbouillon, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Halver lasangeplader på bredden.

Forbered cannelloni
4

Placer lasagneplader på et skærebræt, og fordel fyld på ovenpå.

Rul hver sammen til en størrelse, der passer i et ildfast fad.

Gratiner cannelloni
5

Fordel et tyndt lag tomatsauce i bunden af det ildfaste fad, og top med cannelloni. Fordel resterende tomatsauce over alle canneloni.

Drys med cheddar/gouda, og bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er gylden. 

Server
6

Anret cannelloni på tallerkener, og drys med persille.

TIP: Lad cannelloni køle lidt af inden servering, så er de lettere at håndtere.