Skip to main content
Cremet svampe- og spinatfyldte cannelloni
Cremet svampe- og spinatfyldte cannelloni

Cremet svampe- og spinatfyldte cannelloni

med urtetomatsauce og revet ost

Forestil dig, at du sidder i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Cremede svampe- og spinatfyldte cannelloni. Det bliver ikke meget bedre, vel? Denne skønne pastaret er nemlig fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

150 g

Friske Lasagneplader

4 g

Middelhavsdrøm

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

100 g

Ricotta

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Bredbladet persille

390 g

Tomatpassata

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

½ tsk

Salt til svampe

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2407 kJ
Kalorier (kcal)575 kcal
Fedt28.1 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat57.2 g
Sukker9.9 g
Kostfibre4.5 g
Protein22.3 g
Salt4.5 g
Potassium400 mg
Calcium3.5 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak svampe og hvidløg fint.

Hak persille groft.

Skyl spinat.

Lav fyld
2

Opvarm smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt spinat, og steg videre indtil spinaten falder sammen. 

Overfør til en stor skål, tilsæt ricotta, og bland sammen.

Lav tomatsauce
3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg og Middelhavsdrøm i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpassata, vand, grøntsagsbouillon, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Halver lasangeplader på bredden.

Forbered cannelloni
4

Placer lasagneplader på et skærebræt, og fordel fyld på ovenpå.

Rul hver sammen til en størrelse, der passer i et ildfast fad.

Gratiner cannelloni
5

Fordel et tyndt lag tomatsauce i bunden af det ildfaste fad, og top med cannelloni. Fordel resterende tomatsauce over alle canneloni.

Drys med cheddar/gouda, og bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er gylden. 

Server
6

Anret cannelloni på tallerkener, og drys med persille.

TIP: Lad cannelloni køle lidt af inden servering, så er de lettere at håndtere.