
Forestil dig, at du sidder i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Cremede svampe- og spinatfyldte cannelloni. Det bliver ikke meget bedre, vel? Denne skønne pastaret er nemlig fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af italiensk madlavning hjem i dit køkken.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
150 g
Friske Lasagneplader
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg)
4 g
Middelhavsdrøm
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
100 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Bredbladet persille
390 g
Hakkede tomater
1 spsk
Smør til stegning
½ tsk
Salt til svampe
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak svampe og hvidløg fint.
Hak persille groft.
Skyl spinat.

Opvarm smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt spinat, og steg videre indtil spinaten falder sammen.
Overfør til en stor skål, tilsæt ricotta, og bland sammen.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Svits hvidløg og Middelhavsdrøm i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpassata, vand, grøntsagsbouillon, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Halver lasangeplader på bredden.

Placer lasagneplader på et skærebræt, og fordel fyld på ovenpå.
Rul hver sammen til en størrelse, der passer i et ildfast fad.

Fordel et tyndt lag tomatsauce i bunden af det ildfaste fad, og top med cannelloni. Fordel resterende tomatsauce over alle canneloni.
Drys med cheddar/gouda, og bag i ovnen i 10 min, eller indtil ost er gylden.

Anret cannelloni på tallerkener, og drys med persille.
TIP: Lad cannelloni køle lidt af inden servering, så er de lettere at håndtere.