HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Ravioli
topBanner
Cremet ravioli

Cremet ravioli

med champignon, basilikum & spinat

Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.

Tags:Under 650 kcalHurtigVegetariskLet at lave
Allergener:selleriægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

200 g

Champignon

60 g

Spinat

2 stk

Hvidløgsfed

75 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholderæg, gluten, mælk)

1 pose

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

½ dl

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)148.465 kcal
Energi (kJ)621.1775 kJ
Fedt11.848 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat2.6352 g
Sukker1.8 g
Protein4.944 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en elkedel eller gryde med vand* i kog. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag, og hak groft.

2

Hæld kogende vand* i en gryde med et nip salt*. Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend ravioli med en smule olivenolie* i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde, og krydr med et nip salt*. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

4

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand. Smag til med salt* og peber*.

5

Hak basilikum groft.

6

Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum.