I aften laver vi en fristende bacontærte med mange smagsensationer, som blandes til en perfekt harmoni. Vi fylder vores tærte med sprød bacon, kål, peberfrugt og en cremet flødeblanding med æg. Vi serverer vores tærte med en frisk salat med gulerødder, og ristede græskarkerner. Bacontærten smager også forrygende kold dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester tilbage, men det tvivler vi på, at der er!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
1 stk
Tærtedej
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Kyllingebouillon
200 g
Kål- og peberfrugtblanding
1 pakke
Græskarkerner
1 stk
Salat
1 stk
Gulerod
2 stk
Æg (trin 2)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken.
Rul tærtedej ud i en rund tærteform [2 stk, 4P]. Bland madlavningsfløde, æg* [2 stk | 4 stk], Hvide Løjer & Urter, kyllingebouillon, hvedemel* [½ spsk | 1 spsk] og et nip peber* i en stor skål. TIP: Brug et almindeligt ildfast fad, hvis du ikke har en rund tærteform.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kål- og peberfrugtblanding i 2-3 min. Vend bacon, kål og peberfrugt i skålen med flødeblanding.
Kom flødeblanding i tærteformen, og bag i ovnen i 15-18 min. TIP: Dæk tærten til med sølvpapir, hvis den begynder at få for meget farve.
Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en tallerken. Skær hjertesalat i tynde skiver. Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og bland med hjertesalat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Top med græskarkerner.
Anret tærte og salat på tallerkener.