Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Cremet bacontærte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet bacontærte

Cremet bacontærte

med sprød gulerodssalat og ristede græskarfrø

I aften laver vi en fristende bacontærte med mange smagsensationer, som blandes til en perfekt harmoni. Vi fylder vores tærte med sprød bacon, kål, peberfrugt og en cremet flødeblanding med æg. Vi serverer vores tærte med en frisk salat med gulerødder, og ristede græskarkerner. Bacontærten smager også forrygende kold dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester tilbage, men det tvivler vi på, at der er!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

1 stk

Tærtedej

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Kyllingebouillon

200 g

Kål- og peberfrugtblanding

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Salat

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1035 kcal
Energi (kJ)4331 kJ
Fedt63.33 g
Mættet fedt26 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker11.1 g
Protein32.23 g
Salt4 g

Stegepande
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken.

Lav flødeblanding
2

Rul tærtedej ud i en rund tærteform [2 stk, 4P]. Bland madlavningsfløde, æg* [2 stk | 4 stk], Hvide Løjer & Urter, kyllingebouillon, hvedemel* [½ spsk | 1 spsk] og et nip peber* i en stor skål. TIP: Brug et almindeligt ildfast fad, hvis du ikke har en rund tærteform.

Steg kål og peberfrugt
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kål- og peberfrugtblanding i 2-3 min. Vend bacon, kål og peberfrugt i skålen med flødeblanding.

Bag tærte
4

Kom flødeblanding i tærteformen, og bag i ovnen i 15-18 min. TIP: Dæk tærten til med sølvpapir, hvis den begynder at få for meget farve.

Lav salat
5

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en tallerken. Skær hjertesalat i tynde skiver. Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og bland med hjertesalat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Top med græskarkerner.

Server
6

Anret tærte og salat på tallerkener. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image