HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Bacontærte
topBanner
Cremet bacontærte

Cremet bacontærte

med sprød gulerodssalat og ristede græskarfrø

I aften laver vi en fristende bacontærte med mange smagsensationer, som blandes til en perfekt harmoni. Vi fylder vores tærte med sprød bacon, kål, peberfrugt og en cremet flødeblanding med æg. Vi serverer vores tærte med en frisk salat med gulerødder, og ristede græskarkerner. Bacontærten smager også forrygende kold dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester tilbage, men det tvivler vi på, at der er!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, tern

1 stk

Tærtedej

(Indeholdergluten)

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Kål- og peberfrugtblanding

1 stk

Græskarkerner

1 stk

Hjertesalat

2 stk

Gulerod, lilla

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Æg* (trin 2)

Hvedemel* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1035.0725 kcal
Energi (kJ)4330.7432 kJ
Fedt63.3313 g
Mættet fedt26 g
Kulhydrat76.7005 g
Sukker11.1 g
Protein32.234 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Ildfast fad
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken.

2

Rul tærtedej ud i en rund tærteform [2 stk, 4P]. Bland madlavningsfløde, æg* [2 stk | 4 stk], Hvide Løjer & Urter, kyllingebouillon, hvedemel* [½ spsk | 1 spsk] og et nip peber* i en stor skål. TIP: Brug et almindeligt ildfast fad, hvis du ikke har en rund tærteform.

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kål- og peberfrugtblanding i 2-3 min. Vend bacon, kål og peberfrugt i skålen med flødeblanding.

4

Kom flødeblanding i tærteformen, og bag i ovnen i 15-18 min. TIP: Dæk tærten til med sølvpapir, hvis den begynder at få for meget farve.

5

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en tallerken. Skær hjertesalat i tynde skiver. Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og bland med hjertesalat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Top med græskarkerner.

6

Anret tærte og salat på tallerkener.