
I aften byder vi på en perfekt gryderet til en kølig vinteraften. Vi har ikke sparet på ingredienserne i gryderetten, der indeholder champignon, skalotteløg, kikærter, oregano, fløde, sennep, spinat og vores færdiglavet krydderiblanding Mamas favorit. Vi serverer vores gryderet med vilde ris, og en crunchy tomatsalsa med cashewnødder, persille og cherrytomater!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Skalotteløg
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
1 stk
Bredbladet persille
60 g
Spinat
1 pakke
Kikærter
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
125 g
Cherrytomater
2 stk
Hvidløgsfed
150 g
Vilde basmatiris
200 g
Champignon
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
1 g
Oregano, tørret
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil det skal serveres.
Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg cashewnødder i 2-3 min, og stil til side i en skål. Tilsæt en smule olivenolie* til samme stegepande, og steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt hvidløg, Mamas favorit, og sennep, og steg i 30 sek.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, oregano og kikærter, og lad simre ved lav varme i 4-6 min. Skær cherrytomater i kvarte, hak cashewnødder groft, og hak persille fint. Bland cherrytomater, cashewnødder, persille, en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en skål.
Rør ned spinat, og krydr med et stort nip salt* og peber*. TIP: Det er viktig at krydre denne ret ordentligt!
Anret ris i dybe tallerkener og top med cremede kikærter og tomatsalsa.