Skip to main content
Cremede kikærter
Cremede kikærter

Cremede kikærter

med champignon, tomatsalsa og vildris

I aften byder vi på en perfekt gryderet til en kølig vinteraften. Vi har ikke sparet på ingredienserne i gryderetten, der indeholder champignon, skalotteløg, kikærter, oregano, fløde, sennep, spinat og vores færdiglavet krydderiblanding Mamas favorit. Vi serverer vores gryderet med vilde ris, og en crunchy tomatsalsa med cashewnødder, persille og cherrytomater!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Selleri
Æg
Mælk
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Skalotteløg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Bredbladet persille

60 g

Spinat

1 pakke

Kikærter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Vilde basmatiris

200 g

Champignon

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

1 g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)1700 kJ
Kalorier (kcal)406 kcal
Fedt9.4 g
Mættet fedt1.4 g
Kulhydrat68 g
Sukker5.9 g
Kostfibre6.3 g
Protein12.6 g
Salt2.2 g
Potassium400 mg
Calcium3 mg
Iron0.5 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil det skal serveres.

2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg cashewnødder i 2-3 min, og stil til side i en skål. Tilsæt en smule olivenolie* til samme stegepande, og steg svampe og skalotteløg med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt hvidløg, Mamas favorit, og sennep, og steg i 30 sek.

4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, oregano og kikærter, og lad simre ved lav varme i 4-6 min. Skær cherrytomater i kvarte, hak cashewnødder groft, og hak persille fint. Bland cherrytomater, cashewnødder, persille, en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en skål.

5

Rør ned spinat, og krydr med et stort nip salt* og peber*. TIP: Det er viktig at krydre denne ret ordentligt!

6

Anret ris i dybe tallerkener og top med cremede kikærter og tomatsalsa.