
Her har vi lavet en opskrift, der er klar på rekordtid og stadig smager fantastisk. Vi koger ris, og imens steger vi kylling, som blandes i en sauce med fløde, sojasauce og røget paprika. En frisk æblesalat med græskarkerner er perfekt tilbehør, og den bikser du sammen på få minutter.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
150 g
Jasminris
1 stk
Tomat
4 g
Bouillon
4 g
Røget paprika
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)
300 g
Kyllingebryststrimler
60 g
Blandet salat
1 stk
Løg
1 stk
Æble
75 g
Spidskål, skåret
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
½ dl
Vand til sauce

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Krydr kylling med salt, og steg med løg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, skyl salat, og skær æble i tynde, halve skiver.
Bland salat, æble, græskarkerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt tomat, spidskål og røget paprika til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil blød.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, vand og bouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet og gennemvarmet.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kyllingestroganoff.
Server med salat.

