Forkæl dig selv med en herlig bowl med et mexicansk tvist! Vi steger kylling krydret med Tex-Mex, og vi serverer vores kylling på en bund af luftige ris toppet med en frisk og syrlig coleslaw med stegte majs. Slut af med et drys koriander og forårsløg, og så er din bowl ellers klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Langkornede hvide ris
280 g
Kyllingebryst
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
1 dåse
Majs
1 stk
Gulerod
1 stk
Lime
75 g
Rødkål, skåret
1 pose
Koriander
1 stk
Forårsløg
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
(Indeholder Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde Selleri, Soja)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til slaw
¼ tsk
Salt til slaw
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris, Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Imens, giv gulerod groft.
Halver lime.
Hak koriander fint.
Snit forårsløg fint.
Bland gulerod, rødkål, majs, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med BBQ-krydderi og salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret ris i skåle, og top med kylling og coleslaw.
Drys med koriander og forårsløg.
Dryp med citrondressing.