BBQ-krydret kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-krydret kyllingebowl

BBQ-krydret kyllingebowl

med limecoleslaw og citrondressing

Forkæl dig selv med en herlig bowl med et mexicansk tvist! Vi steger kylling krydret med Tex-Mex, og vi serverer vores kylling på en bund af luftige ris toppet med en frisk og syrlig coleslaw med stegte majs. Slut af med et drys koriander og forårsløg, og så er din bowl ellers klar!

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Langkornede hvide ris

280 g

Kyllingebryst

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

1 dåse

Majs

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

75 g

Rødkål, skåret

1 pose

Koriander

1 stk

Forårsløg

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde Selleri, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til slaw

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2877 kJ
Kalorier (kcal)688 kcal
Fedt16.8 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat88.7 g
Sukker11.8 g
Protein43 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris, Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg majs
2

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
3

Imens, giv gulerod groft.

Halver lime.

Hak koriander fint.

Snit forårsløg fint.

Lav coleslaw
4

Bland gulerod, rødkål, majs, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Steg kylling
5

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med BBQ-krydderi og salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris i skåle, og top med kylling og coleslaw.

Drys med koriander og forårsløg.

Dryp med citrondressing.