Skip to main content
Rustic, one-pan vegetarian lasagne

Rustic, one-pan vegetarian lasagne

with ricotta and fresh basil

Tags:
Kort forberedelse
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Soja
Byg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Friske Lasagneplader

(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

390 g

Hakkede tomater

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

1 stk

Basilikum

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

½ tsk

Sukker til sauce

1 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3076 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt27.2 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker15.3 g
Protein41.3 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6