
Ugens fisk er frisk kuller, som vi steger sammen med en dejlig citrusfrugtbouillon med dild. Vidunderligt tilbehør er ovnbagte kartofler, pastinak og porre, og en farverig salat med stegte zucchini, radiser og blandet salat. Vi serverer herlighederne med cremet mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Zucchini
1 stk
Citrusfrugt
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
400 g
Små kartofler
1 stk
Dild
75 g
Radiser
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Pastinak
½ stk
Porre
60 g
Blandet salat
½ tsk
Salt til grøntsager
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler.
Skær pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Halver radiser.
Skær zucchini i 1 cm halve skiver.
Skyl blandet salat
Hak dild fint.
Skær citrusfrugt i både.
Bland vand, bouillon, dild og et skvæt citrusfrugtsaft i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og radiser i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Overfør til en skål, og top med blandet salat.
Vend sammen lige inden servering.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk på den ene side i 2-3 min.

Sænk til middel varme, og vend fisk.
Tilsæt bouillon og smør, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Anret grøntsager, radisesalat og fisk på tallerkener.
Top fisk med bouillon fra panden.
Server med mayonnaise.