Ovnbagt kylling- og rosenkålsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kylling- og rosenkålsbowl

Ovnbagt kylling- og rosenkålsbowl

med æble-kålsalat og hvidløgsyoghurtdressing

Forkæl dig selv med en farverig og sprød bowl med vores Ovnbagt kylling- og rosenkålsbowl. Denne ret er et vidunderligt valg til et let, men alligevel tilfredsstillende måltid.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Nødder
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Rødkål, skåret

1 stk

Æble

½ stk

Pære

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

150 g

Rosenkål

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2430 kJ
Kalorier (kcal)581 kcal
Fedt18.9 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat48.1 g
Sukker16.8 g
Protein47.1 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Bag kylling og rosenkål
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og skær i tynde skiver. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Placer kylling på bagepladen, dryp med en smule olivenolie, og krydr med halvdelen af Jorden Rundt, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog bulgur
2

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, resterende Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav kålsalat
3

Imens, skær æble og pære i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

Bland æble, pære, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav dressing
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg og yoghurt i en lille skål.

Skær færdig kylling i tynde skiver.

Rist valnødder
5

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Hak valnødder groft.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Server
6

Anret bulgur, kålsalat og rosenkål i skåle.

Top med kylling, valnødder, persille og dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image