Forkæl dig selv med en farverig og sprød bowl med vores Ovnbagt kylling- og rosenkålsbowl. Denne ret er et vidunderligt valg til et let, men alligevel tilfredsstillende måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Rødkål, skåret
1 stk
Æble
½ stk
Pære
1 pose
Bredbladet persille
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
150 g
Rosenkål
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fjern de yderste blade fra rosenkål, og skær i tynde skiver.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Placer kylling på bagepladen, dryp med en smule olivenolie, og krydr med halvdelen af Jorden Rundt, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, resterende Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, skær æble og pære i tynde, halve skiver.
Hak persille fint.
Bland æble, pære, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg og yoghurt i en lille skål.
Skær færdig kylling i tynde skiver.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Hak valnødder groft.
Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Anret bulgur, kålsalat og rosenkål i skåle.
Top med kylling, valnødder, persille og dressing.