
I humør til sprødstegt kylling? Vores Cheddarpaneret kylling og citrondressing er indbegrebet af forførende hyggemad, med kartoffel-gulerodsmos og sprød kålsalat, der giver en herlig pause fra det sædvanlige.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kartofler
2 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
280 g
Kyllingebryst
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Æble
150 g
Kålblanding, skåret
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler og gulerod, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.
Kog kartofler, gulerod og hvidløg i 11-13 min, eller indtil kartofler nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel og et nip salt og peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland cheddar/gouda, Hello Sunrise, panko og et nip peber i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i osteblanding. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, riv æble groft.
Bland, æble, kålblanding, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Anret grøntsagsmos, kylling og kålsalat på tallerkener.
Server med citrondressing.