topBanner
Char siu-inspireret oksekød

Char siu-inspireret oksekød

med fuldkornsnudler, pak choi & peanuts

Prøv en ny spændende asiatisk ret lavet af vores professionelle kok Sophie. Med denne opskrift har hun lavet en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke! Smag oksekød og grøntsager til med soja sauce, hoisin sauce, hvidløg og ingefær og server med nudler. Top med crunchy jordnødder og dejlig chili for en perfekt oplevelse.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:glutensojabløddyrsesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholdergluten, soja, bløddyr, sesam)

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2579 kJ
Kalorier (kcal)617 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat71 g
Sukker13 g
Protein40 g
Salt5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i stave.

Hak pak choi groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv ingefær [½ stk, 2 pers.] fint.

Snit chili fint.

2

Bring en stor gryde med vand* i kog.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pak choi, ingefær, hvidløg og et stort nip salt* i 1 min. Overfør til en skål.

4

Kog nudler i 3-4 min.

Gem en smule nudelvand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.].

Si vand fra. Hæld nudler tilbage i gryden.

Tilsæt hoisinsauce og nudelvand. Vend sammen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved høj varme.

Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet og sprødt. Sænk til lav varme.

Tilsæt sojasauce, grøntsager og nudler. Vend sammen.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret nudler, grøntsager og oksekød i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chili.