Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gulerodsbrud

6 boller | Færdiglavet dej, gulerod, solsikkekerner og tranebær

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 6 boller. Klassiske gulerodsbrud smager forrygende både til morgenmad eller brunch, og på madpakken eller som snack på farten. Vores version fyldes med revet gulerod, solsikkekerner og tranebær, og er hurtige og nemme at lave med vores færdiglavede dej.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

½ stk

Gulerod

20 g

Solsikkekerner

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til dej

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2504 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt11.7 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat100.6 g
Sukker10.3 g
Protein23.6 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Placer et ildfast fad med vand i i bunden af ovnen. 

Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad dejen hvile på bordpladen.

Rul dej ud med hænderne (eller en kagerulle).

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Pisk æg.

Fordel æg, gulerod, tranebær og solsikkekerner på dej.

Fold dej ind over sig selv et par gange, så fyldet bliver dækket. 

Skær dej ud i store stykker med en kniv.

3

Brug to skeer til at samle stykkerne til 6 boller.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og lad hvile i 10 min. 

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

4

Lad gulerodsbrud køle lidt af inden servering.

Gulerodsbrud kan nemt fryses ned og tages op, når de skal bruges.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image