Skip to main content
Caribisk ovnstegt kylling
Caribisk ovnstegt kylling

Caribisk ovnstegt kylling

med kokosfritter og mangosalat

Bring spænding og farver til aftensmaden med vores Caribiske ovnstegte kylling. Denne ret er fuld af levende smage fra kyllingens BBQ-marinering, kokosfritter og mangosalat og vil helt sikkert skabe glæde og grin rundt om middagsbordet.

Tags:
Kort forberedelse
Proteinrig
Under 650 kcal
Comfort Food
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ stk

Mango

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 stk

Citrusfrugt

500 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2393 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt14.1 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker20.8 g
Protein44.6 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag kylling
2

Drys fritter med kokosmel, når de har 20 min tilbage, og bag færdig i resterende tid.

Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered mango
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Lav dressing
4

Snit forårløg fint.

Halver citrusfrugt.

Bland fraiche og forårsløg i en lille skål.

Lav salat
5

Bland mango, spidskål, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en stor skål.

Server
6

Anret salat, kokosfritter og kylling på tallerkener.

Server med dressing.