Bring spænding og farver til aftensmaden med vores Caribiske ovnstegte kylling. Denne ret er fuld af levende smage fra kyllingens BBQ-marinering, kokosfritter og mangosalat og vil helt sikkert skabe glæde og grin rundt om middagsbordet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
½ stk
Mango
15 g
Kokosmel
1 stk
Lime
500 g
Kartofler
75 ml
Fraiche
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Forårsløg
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Drys fritter med kokosmel, når de har 20 min tilbage, og bag færdig i resterende tid.
Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Snit forårløg fint.
Halver lime.
Bland fraiche og forårsløg i en lille skål.
Bland mango, spidskål, et skvæt limesaft og salt i en stor skål.
Anret salat, kokosfritter og kylling på tallerkener.
Server med dressing.