Skip to main content
Caribisk ovnstegt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Caribisk ovnstegt kylling

med kokosfritter og mangosalat

Bring spænding og farver til aftensmaden med vores Caribiske ovnstegte kylling. Denne ret er fuld af levende smage fra kyllingens BBQ-marinering, kokosfritter og mangosalat og vil helt sikkert skabe glæde og grin rundt om middagsbordet.

Tags:
10 min prep
Under 650 kcal
Allergener:
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ stk

Mango

15 g

Kokosmel

1 stk

Lime

500 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2383 kJ
Kalorier (kcal)570 kcal
Fedt14.2 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat66.5 g
Sukker17.1 g
Kostfibre8.8 g
Protein45.1 g
Salt3.7 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Drys fritter med kokosmel, når de har 20 min tilbage, og bag færdig i resterende tid.

Placer kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. Bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

4

Snit forårløg fint.

Halver lime.

Bland fraiche og forårsløg i en lille skål.

5

Bland mango, spidskål, et skvæt limesaft og salt i en stor skål.

6

Anret salat, kokosfritter og kylling på tallerkener.

Server med dressing.