topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Carbonara

Carbonara

med chorizo & appelsinsalat

Altså, synes du ik’, lige som os, at chorizo ​​er en undervurderet ingrediens? Her giver vi derfor chorizo stor fokus i en fantastisk og cremet carbonarasauce og serverer med spaghetti og frisk appelsinsalat. Pølsens dejlige røde farve og krydrede smag får den fra peberfrugter, hvidløg og cayenne, som giver sting til saucen. Carbonarasaucen, som koges sammen på fløde, bouillon og lagret ost, og som er tilberedt med æggeblomme i klassisk stil, slynger sig perfekt rundt om spaghettiens længder. Appelsinsalaten giver dig en ekstra smagsdimension af balsamico - og stol på os, når vi siger, at smagene forener sig.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Chorizo-pølse

60 g

Blandet salat

20 g

Finrevet ost

1 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)947 kcal
Energi (kJ)3962 kJ
Fedt37.89 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat118.18 g
Sukker19.6 g
Protein37.76 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Kog spaghetti
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.

Steg chorizo
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt chorizo, og steg i 4-5 min.

Forbered frugt & grønt
3

Skær tomat i skiver. Skær appelsin i tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Lav æggeblanding
4

Bland madlavningsfløde, æggeblomme* [1 stk | 2 stk], grøntsagsbouillon og 3/4 revet ost i en skål. Tilsæt spaghetti til panden med chorizo. Tilsæt æggeblanding. Tag panden af varmen, og rør rundt i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Bland appelsinsalat
5

Bland tomat, appelsin og salat i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. 

Server
6

Anret carbonara i dybe tallerkener. Top med resterende revet ost. Server med appelsinsalat.