Cajunkrydret rejebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret rejebowl

Cajunkrydret rejebowl

med cremet kokosris og spicy mangosalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med fantastiske cajun-krydrede rejer stegt med smør og hvidløg. Skønt tilbehør er cremet kokosris og en frisk mangosalat med kål og chili. Denne vidunderlige måltid laver du på under 20 minutter.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Lime

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ g

Chiliflager

1 stk

Mango

75 g

Rødkål, skåret

1 pose

Koriander

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3561 kJ
Kalorier (kcal)851 kcal
Fedt48.6 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker22.6 g
Protein17.5 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min.

Tag gryden af varmen.

Tilsæt kokosmel, rør rundt, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav mangosalat
2

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Bland mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Bland mango, rødkål, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg rejer
3

Pres eller hak hvidløg fint. 

Krydr rejer med et nip salt.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med Ay Cajun-ba i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Tilsæt smør [2 spsk I 4 spsk] og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret kokosris og mangosalat i dybe tallerkener.

Top med rejer og limemayonnaise.

Drys med koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image