Cajunkrydret ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret ørred

Cajunkrydret ørred

med taboulehsalat og hvidløgsyoghurt

Tabouleh er en bulgursalat fra Libanon, som kan indeholde mange spændende ingredienser. Aftenens taboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille og citron. Vi serverer vores tabouleh med cajunkrydret ørred toppet med hvidløgsyoghurt.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Spis mig først
Allergener:
Pesce
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Rødløg

1 stk

Citron

2 stk

Tomat

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Ørred

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

4 g

Ay Cajun-ba

85 g

Bulgur

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2267 kJ
Kalorier (kcal)542 kcal
Fedt25.4 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat40.5 g
Sukker7.2 g
Kostfibre10.1 g
Protein33.2 g
Salt2.8 g
Trans Fat0.2 g
Potassium274.8 mg
Calcium28.2 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Bland yoghurt, hvidløg, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min på den ene side. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær agurk og tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg fint.

Hak persille groft.

Lav taboulehsalat
5

Vend agurk, tomat, rødløg, persille, olivenolie, saft fra resterende citronbåde, salt og et nip peber i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret taboulehsalat i dybe tallerkener.

Top med fisk og hvidløgsyoghurt.