Tabouleh er en bulgursalat fra Libanon, som kan indeholde mange spændende ingredienser. Aftenens taboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille og citron. Vi serverer vores tabouleh med cajunkrydret ørred toppet med hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Rødløg
1 stk
Citron
2 stk
Tomat
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Ørred
1 stk
Agurk
75 g
Yoghurt
4 g
Ay Cajun-ba
85 g
Bulgur
1 stk
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Bland yoghurt, hvidløg, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min på den ene side. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skær agurk og tomat i 1 cm tern.
Hak rødløg fint.
Hak persille groft.
Vend agurk, tomat, rødløg, persille, olivenolie, saft fra resterende citronbåde, salt og et nip peber i gryden med færdig bulgur.
Anret taboulehsalat i dybe tallerkener.
Top med fisk og hvidløgsyoghurt.