Skip to main content
Cajunkrydrede veggiestrimler
Cajunkrydrede veggiestrimler

Cajunkrydrede veggiestrimler

med ovnbagte grøntsager og citrus-'crema'

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med citrusfrugt og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Kort forberedelse
Vegetarisk
Mere grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

1 stk

Citrusfrugt

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)2474 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat76 g
Sukker17.5 g
Protein26.4 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både.

Skær gulerod og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag kartofler og grøntsager
2

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Tilsæt majs
3

Imens, skyl spinat.

Hæld væde fra majs.

Placer majs i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav citrusfrugt-'crema'
5

Imens, halver citrusfrugt.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak koriander fint.

Bland fraiche, hvidløg, citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend spinat med færdige grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top med kebab og citrusfrugt-'crema'.

Drys med koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image