
Pizza kan laves på mange måder. Denne BBQ-pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede grønne tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Hvede, Gluten)
250 g
Hakket oksekød
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
4 g
Panamad
1 stk
Grøn tomat
2 stk
Hvidløgsfed
½ pakke
Hakkede tomater

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*.

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på dejen, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!

Hak tomater fint. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Skær pizzaen ud i mindre stykker. Top med tomat.