topBanner
BBQ-pizza

BBQ-pizza

med kødsauce & grønne tomater

Pizza kan laves på mange måder. Denne BBQ-pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede grønne tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:glutenmælksennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Pizzadej

(Indeholdergluten)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

4 g

Panamad

1 stk

Grøn tomat

2 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Finthakkede tomater

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3933 kJ
Kalorier (kcal)940 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat109 g
Sukker22 g
Protein51 g
Salt6 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak hvidløg fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.

3

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*.

4

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade.

Fordel kødsauce på dejen, og top med rødløg.

Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella.

Bag pizza i ovnen i 14-16 min.

TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!

5

Hak tomater fint.

Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Skær pizzaen ud i mindre stykker.

Top med tomat.