Skip to main content
BBQ-paneret halloumi
BBQ-paneret halloumi

BBQ-paneret halloumi

med ovnbagte fritter og saftig kålsalat

I aften frister vi med halloumi, som vi panerer i BBQ-sauce og cajunpanko. Samtidigt bager vi kartoffel-pastinakfritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med æble, tranebær og honning-ingefærdressing. Vi serverer herlighederne med en herlig fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Æble

100 g

Honning-ingefærdressing

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Vand til panering

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)4421 kJ
Kalorier (kcal)1057 kcal
Fedt48.2 g
Mættet fedt22.8 g
Kulhydrat126.5 g
Sukker45.1 g
Kostfibre11 g
Protein32.9 g
Salt6.4 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællede) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav fraichedressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.

Lav kålsalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, tranebær, snittet kålsalat, honning-ingefærdressing og salt i en stor skål.

Forbered panering
4

Skær halloumi i 1 cm skiver (3 pr. person).

Bland BBQ-sauce og vand i en dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Steg halloumi
5

Vend halloumi i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret halloumi, fritter og kålsalat på tallerkener.

Server med fraichedressing.