
I aften frister vi med halloumi, som vi panerer i BBQ-sauce og cajunpanko. Samtidigt bager vi kartoffel-pastinakfritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med æble, tranebær og honning-ingefærdressing. Vi serverer herlighederne med en herlig fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
20 g
Tranebær
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æble
100 g
Honning-ingefærdressing
1 stk
Pastinak
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Vand til panering
1 spsk
Mel til panering
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællede) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.

Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland æble, tranebær, snittet kålsalat, honning-ingefærdressing og salt i en stor skål.

Skær halloumi i 1 cm skiver (3 pr. person).
Bland BBQ-sauce og vand i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend halloumi i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Anret halloumi, fritter og kålsalat på tallerkener.
Server med fraichedressing.