HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Marineret Svinekød
topBanner
BBQ-marineret svinekød

BBQ-marineret svinekød

med majsris & fraiche

En amerikansk klassiker med svinekød, som får fantastisk smag af sriracha, bbq-sauce og ketchup. Serveres med lækkert tilbehør med masser af grøntsager, ris med gulerod, peberfrugt og majs.

Tags:StærkHurtigUnder 650 kcal
Allergener:mælksennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Majs

300 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

10 g

Forårsløg

60 g

Gulerod

25 g

Svinekamfilet

3 dl

Sriracha

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

Rød peberfrugt

Ketchup

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1658.4327 kJ
Kalorier (kcal)396.375 kcal
Fedt20.57 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat22.94 g
Sukker15.4 g
Protein32.48 g
Salt2.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

2

Hak forårsløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Skyl majs under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt majs og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.

3

Skær svinekamfilet i 3 cm store stykker. Bland sriracha [½ pakke, 2 pers.], BBQ-sauce og ketchup med et nip salt* og peber* i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt kød og halvdelen af srirachadressing. Steg i 6-7 min.

5

Vend peberfrugt, gulerod, majs og halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris

6

Anret majsris og kød i dybe tallerkener. Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.], resterende srirachadressing og forårsløg.