topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret svinekød

BBQ-marineret svinekød

med majsris & fraiche

En amerikansk klassiker med svinekød, som får fantastisk smag af sriracha, bbq-sauce og ketchup. Serveres med lækkert tilbehør med masser af grøntsager, ris med gulerod, peberfrugt og majs.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Stærk
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Majs

75 g

Fraiche

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

300 g

Svinekamfilet

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rød peberfrugt

25 g

Ketchup

100 g

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)396 kcal
Energi (kJ)1658 kJ
Fedt20.57 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat22.94 g
Sukker15.4 g
Protein32.48 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Steg grøntsager
2

Hak forårsløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Skyl majs under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt majs og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.

Bland srirachadressing
3

Skær svinekamfilet i 3 cm store stykker. Bland sriracha [½ pakke, 2 pers.], BBQ-sauce og ketchup med et nip salt* og peber* i en skål.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt kød og halvdelen af srirachadressing. Steg i 6-7 min.

Bland majsris
5

Vend peberfrugt, gulerod, majs og halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris

Server
6

Anret majsris og kød i dybe tallerkener. Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.], resterende srirachadressing og forårsløg. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image