En amerikansk klassiker med svinekød, som får fantastisk smag af sriracha, bbq-sauce og ketchup. Serveres med lækkert tilbehør med masser af grøntsager, ris med gulerod, peberfrugt og majs.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 dåse
Majs
75 g
Fraiche
1 stk
Forårsløg
1 stk
Gulerod
300 g
Svinekamfilet
10 g
Sriracha
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rød peberfrugt
25 g
Ketchup
100 g
Basmatiris
3 dl
Vand
Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.
Hak forårsløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Skyl majs under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt majs og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.
Skær svinekamfilet i 3 cm store stykker. Bland sriracha [½ pakke, 2 pers.], BBQ-sauce og ketchup med et nip salt* og peber* i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt kød og halvdelen af srirachadressing. Steg i 6-7 min.
Vend peberfrugt, gulerod, majs og halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris
Anret majsris og kød i dybe tallerkener. Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.], resterende srirachadressing og forårsløg.