topBanner
BBQ-marineret svinekød

BBQ-marineret svinekød

med majsris & fraiche

En amerikansk klassiker med svinekød, som får fantastisk smag af sriracha, bbq-sauce og ketchup. Serveres med lækkert tilbehør med masser af grøntsager, ris med gulerod, peberfrugt og majs.

Tags:HurtigUnder 600 kcalStærk
Allergener:sennepsulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

½ pakke

Sriracha

60 pakke

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

25 g

Ketchup

100 g

Basmatiris

1 dåse

Majs

½ stk

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2412 kJ
Kalorier (kcal)576 kcal
Fedt13 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat72 g
Sukker25 g
Protein39 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* i kog i en gryde.

Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget.

2

Hak forårsløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint.

Skyl majs under koldt vand* i en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme.

Tilsæt majs og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.

3

Skær svinekamfilet i 3 cm store stykker.

Bland sriracha [½ pakke, 2 pers.], BBQ-sauce og ketchup med et nip salt* og peber* i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme.

Tilsæt kød og halvdelen af srirachadressing. Steg i 6-7 min.

5

Vend peberfrugt, gulerod, majs og halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris

6

Anret majsris og kød i dybe tallerkener.

Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.], resterende srirachadressing og forårsløg.