Skip to main content
BBQ-marineret svinekød

BBQ-marineret svinekød

med majsris & fraiche

4.2
(428)

En amerikansk klassiker med svinekød, som får fantastisk smag af sriracha, bbq-sauce og ketchup. Serveres med lækkert tilbehør med masser af grøntsager, ris med gulerod, peberfrugt og majs.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Stærk
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Majs

75 g

Fraiche

1 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

300 g

Svinekamfilet

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rød peberfrugt

25 g

Ketchup

100 g

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)396 kcal
Energi (kJ)1658 kJ
Fedt20.6 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat22.9 g
Sukker15.4 g
Kostfibre3.1 g
Protein32.5 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Steg grøntsager
2

Hak forårsløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Skyl majs under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt majs og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.

Bland srirachadressing
3

Skær svinekamfilet i 3 cm store stykker. Bland sriracha [½ pakke, 2 pers.], BBQ-sauce og ketchup med et nip salt* og peber* i en skål.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt kød og halvdelen af srirachadressing. Steg i 6-7 min.

Bland majsris
5

Vend peberfrugt, gulerod, majs og halvdelen af forårsløg i gryden med færdigkogt ris

Server
6

Anret majsris og kød i dybe tallerkener. Top med fraiche [½ pakke, 2 pers.], resterende srirachadressing og forårsløg.