HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Kylling
topBanner
BBQ-kylling

BBQ-kylling

med couscous & citrondressing

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Tags:Hurtig
Allergener:mælkglutenselleriægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

100 g

Zucchini

4 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

280 g

Citron, økologisk

40 g

Kyllingebrystfilet

1 stk

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Rødløg

1 pose

Gulerod

2.5 dl

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2656.7561 kJ
Kalorier (kcal)634.9799 kcal
Fedt22.829 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat53.199 g
Sukker15.7 g
Protein45.1365 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en kedel eller gryde med vand* i kog. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg.

3

Hæld kogende vand* [2.5 dl I 5 dl], grøntsagsbouillon, citronskal og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt kylling, og steg i 5-6 min, eller inden gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Bland aioli, fraiche, et skvæt citronsaft og halvdelen af persille med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med kylling, gulerod og stegte grøntsager. Dryp med citrondressing. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.