topBanner
BBQ-kylling

BBQ-kylling

med gulerodscouscous & tomatsalat

Børnevenlig

Tid til at fylde hele huset med velduft! Saml familien omkring vidunderligt aromatisk couscous, der er smagsat med mild hvidløg, noter af citron, fyldig gulerod, smagfuld kyllingebouillon og frisk persille. Tilføj dertil en uovertruffen kyllingelårfilet i en lækker bbq-sauce, der får børnene til at bede om mere! Serveres med en tomatsalat, der giver lige dele friskhed og smag.

Tags:Hurtig
Allergener:sennepsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingelårfilet

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

1 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Snackgulerødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2153 kJ
Kalorier (kcal)515 kcal
Fedt12 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat57 g
Sukker19 g
Protein38 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Fjern overskydende fedt fra kylling, og krydr med et nip salt og peber. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. TIPS: Fedt tilfører smag til kyllingen, så fjern ikke det hele.

2

Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt vand og kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør rundt. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Hak tomat og agurk groft. Hak persille groft.Bland tomat, agurk, en smule olivenolie og citronsaft i en skål. Krydr med salt og peber.

4

Riv citronskal, og skær citron i både. Rør citronskal og 1/2 persille i gryden med couscous. Smag til med salt og peber.

5

Tilsæt BBQ-sauce og en skvæt vand til stegepanden, og tag den af varmen. Vend kylling med sauce indtil gennemvarmet.

6

Anret kylling, gulerodscouscous og tomatsalat på tallerkener. Top med sauce og resterende persille. Server med snackgulerødder og citronbåde.