topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kylling

BBQ-kylling

med gulerodscouscous & tomatsalat

Tid til at fylde hele huset med velduft! Saml familien omkring vidunderligt aromatisk couscous, der er smagsat med mild hvidløg, noter af citron, fyldig gulerod, smagfuld kyllingebouillon og frisk persille. Tilføj dertil en uovertruffen kyllingelårfilet i en lækker bbq-sauce, der får børnene til at bede om mere! Serveres med en tomatsalat, der giver lige dele friskhed og smag.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingelårfilet

1 stk

Tomat

stk

Agurk

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

100 g

Snackgulerødder

1 stk

Agurk, piccolo

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)229 kcal
Energi (kJ)957 kJ
Fedt0.41 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat45.44 g
Sukker8.2 g
Protein6.61 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Fjern overskydende fedt fra kylling, og krydr med et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side.TIPS: Fedt tilfører smag til kyllingen, så fjern ikke det hele.

Lav couscous
2

Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt vand* og kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør rundt. Tag gryden af varmen, og dæk til med låg. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland salat
3

Hak tomat og agurk groft. Hak persille groft. Bland tomat, agurk, en smule olivenolie* og citronsaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Smag couscous til
4

Riv citronskal, og skær citron i både. Rør citronskal og 1/2 persille i gryden med couscous. Smag til med salt* og peber*. 

Lav sauce
5

Tilsæt BBQ-sauce og en skvæt vand* til stegepanden, og tag den af varmen. Vend kylling med sauce indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret kylling, gulerodscouscous og tomatsalat på tallerkener. Top med sauce og resterende persille. Server med snackgulerødder og citronbåde.