Skip to main content
BBQ-krydret kyllingebowl
BBQ-krydret kyllingebowl

BBQ-krydret kyllingebowl

med limecoleslaw og citrondressing

Forkæl dig selv med en herlig bowl med et mexicansk tvist! Vi steger kylling krydret med Tex-Mex, og vi serverer vores kylling på en bund af luftige ris toppet med en frisk og syrlig coleslaw med stegte majs. Slut af med et drys koriander og forårsløg, og så er din bowl ellers klar!

Tags:
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Langkornede hvide ris

280 g

Kyllingebryst

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

1 stk

Majs

1 stk

Gulerod

1 stk

Citrusfrugt

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Koriander

1 stk

Forårsløg

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til slaw

Næringsindhold

Energi (kJ)2840 kJ
Kalorier (kcal)679 kcal
Fedt16.6 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat88.9 g
Sukker11.8 g
Protein42.9 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris, Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg majs
2

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
3

Imens, giv gulerod groft.

Halver lime.

Hak koriander fint.

Snit forårsløg fint.

Lav coleslaw
4

Bland gulerod, rødkål, majs, et stort skvæt limesaft, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

Steg kylling
5

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med BBQ-krydderi og salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris i skåle, og top med kylling og coleslaw.

Drys med koriander og forårsløg.

Dryp med citrondressing.