Hotdogs er perfekt, når børnene er sultne, og det skal gå stærkt. Aftenens velsmagende variant indeholder pulled pork, som vi vender med sennep og BBQ-sauce, syltet rødløg og frisk purløg. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter, en frisk spinat-æblesalat og ketchup.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Spinat
500 g
Kartofler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 pose
Purløg
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Rødløg
300 g
Pulled pork
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Ketchup til dyppelse
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Skyl spinat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak purløg fint.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, bland æble, spinat, olivenolie og salt i en stor skål.
Imens, lav et snit i pølsebrød.
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
Vend sennep og BBQ sauce i gryden med pulled pork. Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.
Fyld pølsebrød med pulled pork, rødløg og purløg.
Server med fritter, salat og ketchup.