Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Bulgursalat med prosciutto og frisk mozzarella er din redning. Denne fyldige og lækre er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
2 stk
Rødbede
1 stk
Løg
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
150 g
Kålblanding, skåret
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
50 g
Prosciutto
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
½ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til stegning
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
½ tsk
Sukker til dressing
1 spsk
Olie til dressing
½ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige.
Tilsæt vand, bulgur, Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Bland mayonnaise, balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.
Vend kålblanding med færdigkogt bulgur.
Anret bulgur i skåle.
Top med rodfrugter, mozzarella og prosciutto.
Dryp med balsamicodressing.