Bulgursalat med prosciutto og frisk mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Bulgursalat med prosciutto og frisk mozzarella

med bagte rodfrugter og cremet balsamicodressing

Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Bulgursalat med prosciutto og frisk mozzarella er din redning. Denne fyldige og lækre er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

1 stk

Løg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

150 g

Kålblanding, skåret

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

50 g

Prosciutto

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

½ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til dressing

½ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2932 kJ
Kalorier (kcal)701 kcal
Fedt38.6 g
Mættet fedt11.5 g
Kulhydrat59.7 g
Sukker24.3 g
Protein27.7 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. 

Tilsæt vand, bulgur, Jorden Rundt og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

3

Bland mayonnaise, balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

4

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

5

Vend kålblanding med færdigkogt bulgur.

6

Anret bulgur i skåle.

Top med rodfrugter, mozzarella og prosciutto.

Dryp med balsamicodressing.