Bao-boller med sprødpanerede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bao-boller med sprødpanerede rejer

Bao-boller med sprødpanerede rejer

2 portioner | med srirachamayonnaise og rødkålsslaw

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med sprødpanerede rejer, srirachamayonnaise og rødkålsslaw med lime og koriander. Perfekt frokost eller aftensmad når du vil imponere og servere noget lidt ud over det sædvanlige!

Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

½ stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2487 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat66.3 g
Sukker13.1 g
Protein21.4 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Paner rejer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.

Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav slaw
2

Hak koriander groft.

Halver lime.

Bland rødkål, koriander, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Varm bao-boller
3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret bao-boller på tallerkener, og smør indersiden med halvdelen af srirachamayonnaise.

Top med slaw, rejer og resterende srirachamayonnaise.