Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med sprødpanerede rejer, srirachamayonnaise og rødkålsslaw med lime og koriander. Perfekt frokost eller aftensmad når du vil imponere og servere noget lidt ud over det sædvanlige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
6 stk
Bao-boller
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
½ stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til slaw
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.
Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Hak koriander groft.
Halver lime.
Bland rødkål, koriander, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.
Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret bao-boller på tallerkener, og smør indersiden med halvdelen af srirachamayonnaise.
Top med slaw, rejer og resterende srirachamayonnaise.