
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med sprødpanerede rejer, srirachamayonnaise og rødkålsslaw med citrusfrugt og koriander. Perfekt frokost eller aftensmad når du vil imponere og servere noget lidt ud over det sædvanlige!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 stk
Bao-boller
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
½ stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til slaw

Bring en mellemstor gryde med vand i kog, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.
Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Hak koriander groft.
Halver citrusfrugt.
Bland rødkål, koriander, et stort skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 40 sek i mikrobølgeovnen, eller placer i en si, og damp under låg over det kogende vand i gryden i 3-5 min.
TIP: For det bedste resultat, tilbered bollerne lige før servering, så de forbliver varme og bløde.

Anret bao-boller på tallerkener, og smør indersiden med halvdelen af srirachamayonnaise.
Top med slaw, rejer og resterende srirachamayonnaise.