Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Asiatiske vegetartacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med plantefars og spicy srirachamayonnaise

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce og spicy srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Sulfitter
Sesam
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 g

Chiliflager

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)824 kcal
Energi (kJ)3448 kJ
Fedt38.7 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat84.6 g
Sukker21.6 g
Protein28.4 g
Salt5.1 g

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær pak choi i tynde skiver.

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Steg rødløg
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt halvdelen af pak choi, og steg videre i 2-3 min.

Forbered grøntsager
3

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær agurk i 1 cm tern.

Bland hvidvinseddike, sukker [1 tsk | 2 tsk] og agurk i en skål.

Steg plantefars
4

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, resterende pak choi og en klat srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image